Cercar en aquest blog

Arxiu del blog

dimarts, 31 de desembre del 2019

Adéu, 2019



No, aquesta foto no és de 2019.
No sé de quan és exactament.
Però sé que som els amics, la parella i devers 2 anys després d'aquesta foto, el matrimoni -que no era el primer per cap dels dos-
Els meus tres fills sempre han estat el meu puntal, sempre han viscut amb jo les meves passes a la vida i foren els primers que ho saberen i que ho acceptaren de molt bon grat: ja coneixien en Toni i volien que sa mare tornàs esser feliç. I en Toni passà totd'una a formar part de la nostra vida, no només de la meva.


Han estat molt units a tots dos, sé que estimen en Toni i en Toni a ells i a les nétes. M'he sentit i me sent molt recolzada en tot moment. Gràcies, Tonina, Coloma i Miquel per ajudar sempre a la vostra mare a sobreviure.
També ja el coneixia el meu altre gran puntal: en Miquel germà i es feren totd'una molt bons amics. L'hem enyorat tant que en Toni sempre deia i diu encara quan parlam d'ell: "sense dret a morir".
I ens casà en Toni Noguera un dia de maig al terrat del pis de Sant Roc, rodejats de les dues famílies: la seva i la meva. N'Aina i na Klara -molt petites- ens donaren els anells dins un paneret. I na Tina fou el testimoni d'en Toni i en Miquel fill el meu.



En Miquel fill era, per variar, l'encarregat de l'escenografia i la música i tots ens eixordaren amb una gran amollada de coets de confetti una vegada ja casats, abans de començar a sonar "La vie en Rose"



I la festa continuar fins a la nit.....i és ben veritat. Música, menjar, beure, parlar, ballar......


I vull dir ben fort: Adéu 2019: vés-te'n, ja. 
Has estat un molt mal any per nosaltres i no desitjam de cap manera repetir-te.
Demanàvem poc quan vares començar, només un any tranquil i suau, ple d'unió, d'amor i d'amistat.
Has estat dolentet amb nosaltres, 2019: no tornis  mai més a casa. No t'obrirem la porta.







2 comentaris:

  1. Muchñisimas gracias, María del Carmen. Un beso muy fuerte para ti y también todo lo mejor para el 2020.

    ResponElimina