Cercar en aquest blog

Arxiu del blog

dijous, 9 de gener del 2014

capitâ goneya

mai no havia rigut tant escoltant un programa de "mallorca en xarxa" de benjamí villoslada com ahir vespre.
a les 20 hores en punt va començar a emetre's per "ona mediterrània", dial 98.0 fm. abans havia estat durant bastants d'anys un molt bon programa a "ona mallorca".
després d'una tertúlia molt amena, interessant i molt ben ben conduida, a la fi va sortir en antena el convidat especial d'ahir, el "superheroi" "capitâ goneya"
a més d'una bona panxada de riure amb el que deien tots dos vaig entendre, a la fi, d'una manera ben clara que l'esmenat personatge és una pura ficció creada per una ment intel.ligent i, crec, amb les idees clares sobre el nostre país i la nostra llengua: el català.
no sé dir exactament si per les preguntes que li feia en benjamí o per les respostes que donava ell.
quan "capitâ goneya" va aparéixer per tuiter me prenia molt seriosament el que deia i moltes vegades li contestava per dur-li la contra. una temporadeta el vaig tenir blocat i tot. ahir, després del programa, el primer que vaig fer va esser felicitar en benjamí i començar a seguir "capitâ goneya".
com veu, capitâ, jo ara també tenc problemes amb les majúscules. però he vist que me deixa posar circumflexes.
llarga vida a la nova etapa de "mallorca en xarxa"!

2 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies Joana!

    Per ser el primer programa estic content com va sonar. Millorarà molt, volem aprendre un nou registre, més creatiu, que ens permet fer l'actual estat de la xarxa, amb més gent creativa publicant les seves genialitats.

    ResponElimina
  2. la veritat és que ni es notava que fos el primer.

    ResponElimina