Cercar en aquest blog

Arxiu del blog

dilluns, 17 de març del 2008

Cuinar

Cuinar me relaxa completament i me fa passar molt de gust.
Cuinar sense presses.
A més, m'agrada montar grans "tinglados" com, per exemple, fer les panades de Pasqua o un arròs per 12. O croquetes d'un pollastre rostit sencer.
És que és una meravella veure com uns trossos de carn i verdures s'han transformat -després d'unes hores de preparar i cuinar- en un fabulós arosset brovós.
O com un caramull de carn, farina, oli i saïm es transforma en palanganes plenes de panades que, a més, aromatitzen tota la casa fins a sortir a l'escala.
O com de dues albergínies, quatre patates i dos pebres vermells surt el deliciós "tumbet".
Per a mi, a més d'agradar-me, és molt gratificant.
Si necessitau una cuinera, ja ho direu:-)

1 comentari:

  1. Però és una obra efímera. De vegades trigues moltes hores a preparar un plat; el dus a taula, i desapareix en minuts.

    ResponElimina