Arxiu del blog


dilluns, 11 de febrer de 2008

Tres dies a Barcelona

Divendres dissabte i diumenge de la setmana passada (1,2 i 3 de febrer) vaig esser a Barcelona, al pis del meu fill, amb en Miquel i n'Antònia.
I.............. una meravella tot:-)
Rambles, mercat de la Boqueria, cafè de l'Òpera, calamar amb ceba al carrer París, timbal d'ou fregit a Lluís de Moles, autobús, metro, peus espotonats, cafetets, pluja, fumar a la terrassa, mirar mostradors de rebaixes, caminar, els Encants dissabte dematí, voltar per la Diagonal diumenge dematí, menjar coca de llardons, La Cubana i riure, avió, contaminació, paella al 7 Portes, fred, caminar de pressa, empènyer per entrar al metro, recordar itineraris d'autobusos.
Viure la ciutat.
Barcelona estimada: sempre m'agrada retornar-hi sense cap pla en concret.
I això que aquesta vegada el meu peu m'ha fastidiat (i ha fastidiat els altres) anar segons on.
Se repetirà, segur:-)

4 comentaris:

 1. Caminar amb tu per BCN, sembla que hi sigui. Cada cop que caminis per algun lloc, ho podries escriure i, llavors, tots ens sentiríem passejar per aquell lloc.

  I que no es torni a espatllar l'ordenata, val?

  un abraçada

  ResponElimina
 2. Ho escriuré, Jos, ho escriuré
  Una abraçada

  ResponElimina
 3. Quina descripció tan viva, amb tan poques paraules!
  Ens hauràs d'explicar què és això del timbal d'ou fregit.

  ResponElimina
 4. El timbal d'ou fregit és un plat extraordinari que fan al restaurant "Lluís de les Moles", al carrer de les Moles, just devora la plaça de Catalunya. És com un timbal de verdures amb pernil amb un ou fregit damunt i una salseta mmmmm

  ResponElimina