Cercar en aquest blog

Arxiu del blog

dimarts, 9 de setembre del 2008

11 de setembre

En Ricard Vaqué va fer aquesta web, que és ben actual.

http://www.teranyina.net/diada.ct/

Us interessarà.

6 comentaris:

  1. :)

    És intolerable que la "Casa Real Española" no hagi fet res per derogar els decrets dictats pels avantpasats Borbons. Això demostra on som exactament.

    ResponElimina
  2. Benvinguda Joana! Enhorabona pel nou llibre, que promet ser molt interessant. He anat passant pel teu blog, des que et vaig descobrir, i veia que estaves de vacances, m'alegra veure que has donat llum a un "nou fill". Soc l'anònima de la ciutat Comtal,que està enamorada de la teva illa.
    He passat per la teranyina ara mateix i, enfortida pensant que "tornarem a vèncer", t'agraeixo els blogs que indiques, ja que he descobert, entre d'altres, les postes de sol tan meravelloses d'en Fornaret,així com La Lectora corrent i els seus graciosos errors, tan ben trobats. Em feu gaudir de MOMENTS bons, agradables, uns, entrenyables, altres, però sempre molt especials.
    Ah!... oblidava dir-te que et vaig trobar gràcies a Camins a la Sorra, i espero que aviat el poguem tornar a llegir, ja que és tot un plaer seguir-lo. Que l'Univers us beneeixi!!

    ResponElimina
  3. Idò! Què vos pensaveu? Que mos besen el cul? Si no tenguéssim tot lo que tenim, si no fóssim uns afortunats...ja faria temps que seriem lliures

    ResponElimina
  4. Gràcies, anònima de la ciutat Comtal per llegir-me:-)
    Saps quan tornarà en Jos a escriure al seu bloc?

    ResponElimina
  5. Hola Joana! Soc l'anònima de la Ciutat Comtal. He estat fora de vacances i he tornat avui. No sé quan tornarà en Jos, ja que tambè el vaig trobar per "causalitat" quan buscava algun lloc on anar a fer taichi, però en va encantar com s'explica. Pel que veig ha tingut un problema de salut, espero i desitjo que aviat el tinguem completament sà. Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Veig que aquest web ja no hi és:-(

    ResponElimina